Login/Registracija

„Lovci traže da im Karleuša peva“ Topalko bez ustezanja o sukobu sa Jelenom, ovakav epilog niko nije očekivao

Popularni pevač Milan Topalović Topalko progovorio je o ratu sa koleginicom Jelenom Karleušom koji je započeo njenom objavom na Instagram profilu, a tiče se svih lovaca, pa tako i Topalka.

To uopšte nije svađa, mi se nismo svađali. Ona je rekla svoje mišljnje, a ja svoje. Trudim se da razumem svačije mišljenje, ali da li ću ga ja prihvatiti ili neću, to je do mene i do svakog čoveka. Svako ima pravo da misli i da se ponaša onako kao želi – objasnio je Topalko i dodao:

Kada bih sad krenuo sa njom da se raspravljam možda bi to bio neki rat, ali ja nisam neka svađalica. U mom životu nema čoveka sa kojim ne pričam. To vam može reći kakav sam čovek. Jednostavno i ako se sa nekim ne slažem, to saslušam ali moja je stvar da li ću to poslušati ili neću.

Celu ovu priču Milan Topalović Topalko završio je sa svojim prijateljima praveći džinovsku kobasicu i sve to uz pesmu Jelene Karleuše.

-Mi smo se tako zabavili. Oni su svi lovci i taj dan smo imali svinjokolj u Sremu gde smo spremali meso, kulen, kobasice i na kraju smo pustili pesmu Jelene Karleuše – otkrio je pevač u razgovoru.

Iako bi neki ovaj potez mogli da shvate kao provokaciju, Topalko ima potpuno drugačije mišljenje.

-To nije bila provokacija. Voleo bih kada bi ona stavila moju pesmu uz bilo šta što radi. To za mene ne bi bila provokacija, kolega kada peva tvoju pesmu to nije provokacija – zaključio je Topalko kroz osmeh.

Možda bi ova cela priča dobila drugačiji epilog kada bi Jelena i Topalko snimili duet, a pevač je otkrio šta misli o ovom predlogu.

Pa ne znam koliko bi to bilo moguće s obzirom na različite žanrove. Ona je baš u savremenoj, elektronskoj muzici, ja više volim svirke – objasnio je Topalović.

Zanimalo nas je da li ovakve situacije i estradni ratovi donose popularnost ili odmažu jednom pevaču, na šta nam je Topalko odgovorio:

Niti mi pomažu niti mi odmažu, jednostavno to mi je kao jedno veliko ništa. Jedino što me se sada moji prijatelji iz lovačkog društve šale na taj način i traže da im Karleuša peva na lovačkoj zabavi. Ja im tada kažem da ću se raspitati za cenu, pa ako mogu da plate neka je zovu mada sumnjam pošto je ona skupa.

Foto: Z.K.Munja/Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk