Login/Registracija

„AU BRATE, ŠTA JE OVO?“: Isplivao snimak Darka Lazića, pevač falšira a komentari su poražavajući

Pevač Darko Lazić nastupao je u jednom klubu, a mnogi ljudi iz publike su se pitali šta se sa njim tačno desilo.

Naime, dok je pevao svoj veliki hit „Moje bivše žene“, na snimku se primeti kako pevač teško izvlači tonove i da je više pevala publika nego on.

Kako su svi navikli na dobre vokalne sposobnosti mladog pevača, mnogi su nakon ovog nastupa bili šokirani, te su se komentari na društvenim mrežama samo nizali.

Peva dobro, ali ima jedno veliko „ali“! Više je pevala publika nego on. Stalno kad je bio refren i mi jedva čekali da čujemo kako on to peva, Darko ostavi publici to da otpeva. Totalno bezveze – glasio je komentar na društvenoj mreži TikTok, dok su se nakon toga komentari samo nizali.

Neće da se umara“, „Nije to taj Darko, mnogo falšira dok peva, nije to pre radio“, „On se napije i više ne može da peva pesmu“, „Au brate, šta je ovo?“, „Šta mu je, da li je dobro?“, „Strašno“, glasili su negativni komentari na društvenoj mreži TikTok.

Inače, ovo nije prvi put da korisnici mreža kritikuju Darkove vokalne sposobnosti, a ispod ovog videa komentari korisnika su poražavajući za pevača poput Lazića.

Foto: Instagram,
Autor: B.Stuparušić