Login/Registracija

Ljubo Kešelj otkrio kako je reagovao kada su pevači odbijali njegove pesme: „Lupali su se rukama u glavu“

Kompozitor i harmonikaš Ljubo Kešelj napisao je veliki broj pesama našim pevačima koje su postale veliki hitovi.

U jednom trenutku karijere i on se latio mikrofona, pa je neke pesme i sam otpevao. Ljubo kaže da je snimio one pesme koje su odbili pevači, a u njegovom izvođenju su postale i veliki hitovi.

-Teško je i jedno i drugo zanimanje. Ja sam se uglavnom bavio kompozitorskim radom onako ozbiljno, a pevanje je bilo usputno. Ja pevačima nudio moje pesme, neki su odbili. Kasnije sam ih sam snimio i postale su veliki hitovi. Oni su se posle toga lupali u glavu, ali šta da im radim – rekao je on u emisiji „Grand Parada“.

Ljubo se dotakao i saradnje sa brojnim pevačima sa naše javne scene, a priznao je da mu je jednio žao što nikada nije sarađivao sa kraljem narodne muzike Šabanom Šaulićem.

-Jedino nisam sa Šabanom radio, eto desilo se šta se desilo. Imali smo neki dogovor i neke moje pesme su ostale kod njega i ja to ne želim da vraćam nazad. One su otale tamo i neka tamo budu – dodao je on i otkrio kako je došlo do dogovora sa Šabanom:

-Rekao mi je matori ajde ti i ja nešto da uradimo toliko godina sedimo zajedno, ali se na kraju nije dalo – zaključio je Ljubo.

Foto: youtube/grandparada,
Autor: A.Milinković