Login/Registracija

Uživo sa snimanja „Zvezda Granda“: Evo šta čuvena osmorka radi iza kamera (VIDEO)

U studiju u Koštunjaku uvek je zanimljivo kada se pojavi čuvena osmorka „Zvezda Granda“. Znamo da se često pitate šta se dešava na samom snimanju, ali i van kamera zato je ekipa Grandove redakcije rešila da vam prenese delić današnje atmosfere.

Među prvima su kao i u većini slučajeva stigli Viki Miljković, Đorđe David i Mili vidno raspoloženi, a njima za petama i Ceca koja je nasmejana ispozirala pripadnicima sedme sile, ali i pristala da se uslika sa takmičarima koji su je sačekali iza scene.

Mada i Bosanac je danas bio glavna zvezda budući da su i njega iza scene sačekale „Zvezde Granda“ želeći da se uslikaju sa Stojkovićem.

Naravno, snimanje ne može da počne bez voditeljke Sanje Kužet koja se danas pojavila u atraktivnom kožnom kombinezonu i sa osmehom mahnula objektivu naše kamere kojoj danas ništa ne promiče.

S obzirom da su dame iz žirija uvek tip top skockane, Viki se bacila na završne pripreme kako bi i ovoga puta blistala, a šta su Bekuta, Bosanac i Sneža radili za to vreme saznajte u videu ispod:

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović