Hit scena u autobusu: „Plitak Potok“ Bilje Jevtić podigao sve putnike na noge (VIDEO)

BILJANA JEVTIC PZD SNIMANJE 07112022 FOTO MUNJA 7

Pesma Biljane Jevtić „Plitak Potok“ u poslednjih nekoliko godina postala je glavna aktrakcija na društvenim mrežama.

Već smo imali prilike da vidimo kako na ovu pesmu reaguje omladina, jer je ova numera postala redovna na repertoaru svih žurki.

Sada se na društvenoj mreži Tik-Tok pojavio snimak koji je nasmejao čitav region i koji je postao viralan na svim društvenim mrežama.

Naime, u jednom autobusu u Beogradu dogodila se nesvakidašnja scena koja je sve nasmejala do suza. Jedna grupa mladih ljudi pustila je ovu pesmu na zvučniku, pa je čitav autobus izgrao uz „Plitak potok“.

Inače, na mrežama se nedavno spekulisalo da je ova pesma nadmašila numere Vere Matović „Miki Milane“ i Nade Topčagić „Jutro je“ koje su takođe jedno vreme bile viralne na društvenim mrežama.

Uz sve ovo, napisali su i jedan šaljivi komentar:

-Biljo, kako plitak potok, a voda duboka?

Podsetimo, pre nekoliko nedelja se pojavila vest da je Biljana hitno hospitalizovana u bolnicu, a pevačica je ove navode oštro demantovala.

-Moram da demantujem! Sin se ne ženi, biće veselja, ali je još rano za to. To su prazne priče. On je doveo devojku na slavu i odmah su to pisali. Posle toga su me zvali prijatelji da me pitaju što krijem da ženim sina. Taman posla da bih tako nešto krila, to je lepo i normalno da će svi znati kada do toga bude došlo. Moj sin trenutno završava fakultet, zabavlja se i uživa, ali ništa od svadbe- otkrila je pevačica.

U videu pogledajte šta su nedavno Bilja i Aca izjavili za Grand na temu muzičke karijere njihovog sina Ivana.

Foto: Z.K.Munja/TikTok,
Autor: A.Milinković