Login/Registracija

Ljuba Perućica sa ženom o SKANDALU zbog KAMERE U KABINI TC!

Pevač Ljubomir Perućica i njegova supruga bivša voditeljka Katarina Kolozeus nedavno su se oglasili na društvenim mrežama povodom neprijatne situacije koja im se dogodila.

Naime, Katarina je u jednom butiku u tružnom centru u Beogradu dok se presvlačila u kabini zapazila kameru koja je bila okrenuta prema njoj, te je odmah reagovala.

Kada se obratila zaposlenima u butiku i tražila da vidi snimak, oni su joj rekli da se snimci gledaju samo u slučaju krađe, a o ovom slučaju je Ljuba kasnije obavestio i policiju.

Kada se situacija malo stišala, Ljuba i Katarina su prokomentarisali ovaj neprijatni događaj.

– Ja nisam rekla da kamera snima, ali kamera postoji i to tvrdim. Kada sam se presvlačila, tj. kad sam već završavala, podigla sam glavu i videla kameru iznad sebe. Uopšte nije bila poenta što sam ja bila u kabini… Ja sam se kao svaka druga normalna žena, osetila glupo i poniženo, bilo me je sramota – rekla  je Katarina za „Grand news“ i dodala:

– On je moj muž, pa me ne snima bez grudnjaka ili nekom tako izdanju, a kamoli neko tamo u nekoj radnji, a da ja to uopšte ne znam. 


– 99 posto ljudi mi je pružilo podršku odmah nakon toga. Okej, to je moja supruga, ali to može da bude i vaša sestra, mama, supruga, brat… Tu se i muškarci i žene presvlače – rekao je Ljuba.

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić