Ljuba Perućica postao tata: Roditelji za sina odabrali ime moćnog značenja (FOTO)

ljuba perucica postao tata
Ljuba Perućica postao tata

Pevač Ljuba Perućica postao je tata danas, a njegova supruga Katarina na svet je donela sina kome su roditelji dali ime Aleksej.

Ljuba Perućica postao tata

ljuba perucica postao tata 1
Ljuba Perućica postao tata

Odmah nakon porođaja ponosni tata se oglasio na društvenim mrežama i podelio prve fotografije naslednika.

-Pišem pa brišem i ne znam ni sam odakle da počnem, pa je najbolje da vam prvo napišem: Postao sam tata! Nešto malo pre 3 sata ujutru, 9.novembra 2023. godine, na svet je došao jedan maleni, premaleni dečak. On je ostvarenje svakog našeg sna, svake želje i mašte, svake molitve dragom Gospodu Bogu! Kad god smo pomišljali zelju, ona i ja smo mislili na istu stvar – napisao je on i dodao:

-Nije bilo bitno da li je to rođendanska ili novogodišnja zelja, ili je neko od nas dvoje pronašao trepavicu na tuđem licu (pa smo morali da je oduvamo i biramo čija je želja jača) ili je neko video zvezdu padalicu ili su se poklopile kazaljke na satu ili bilo koja druga bezazlena stvar, uvek smo imali iste misli. Svaka naša molitva bila je upućena tebi sine. Hvala dragom Gospodu na najvećem životnom poklonu.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Ljuba Perućica o Priji:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković