„Nezamislivo je da bilo ko tako izgubi život“: Oglasio se Ljuba Perućica za Grand nakon ubistva Danke: „Malo nedužno stvorenje“

image 2

Potraga za nestalom Dankom Ilić završila se tragično i zavila je Srbiju u crno, ali i pripadnike estrade, među kojima i Ljubu Perućicu koji se oglasio za Grand.

Velika tuga i velika žalost! Nezamislivo mi je da bilo ko izgubi život na taj način, a kamoli jedno malo nedužno stvorenje. Mislim da smrtna kazna treba da se uvede za sve one koji čine gnusna dela, ubistva, silovanja i slično – rekao je Ljuba vidno potrešen za Grand.

Ljuba Perućica slomljen nakon saznanja da je mala Danka ubijena

LJUBA PERUCICA ASMM SNIMANJE 04042023 FOTO FILIP 33
Ljuba Perućica

Mnogo je strašno ovo što se desilo. Mnogo. Ne mogu da zamislim tugu roditelja. Saučešće porodici. Danka– napisao je na svom Instagramu.

jiji

Poznate ličnosti danima su apelovale na javnost dok je trajala potraga za Dankom, a nakon vesti o tragičnom ishodu, oglasili su se Milica Pavlović, Aleksandra Prijović, Aleksandra Mladenović i drugi, a Boban Rajović otkazao je nastup.

Podsetimo, kriminalistička policija iz Bora uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod” Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot zbog ubistva male Danke Ilić.

image 3

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / Instagram,
Autor: K. Marković