„To je zanat koji ne može svako da nauči“ Ljuba Perućica otkrio koja pevačica je doktor za veselja (VIDEO)

Bakšiš je danas jedna od glavnih tema među pevačima, te ne čudi što je večita polemika ko je kralj među estradnjacima.

I dok mnogi ovu laskavu titulu dodeljuju Đaniju, Tei Tairović i Jani Todorović, pevač Ljuba Perućica otkrio je koja pevačica sa lakoćom uzima bakšiš.

GOSTI ZGS SNIMANJE 30112023 FOTO MUNJA 14 ok
Ljuba Perućica i Aleksandra Mladenović – Zvezde Granda Specijal

Ljuba Perućica i Aleksandra Mladenović pričaju anegdote

-Moram da ispričam nešto za jedno gostovanje sa Aleksandrom Mladenović. Radili smo neko veselje u Berlinu i to je bila jedna među prvim svirkama koje smo radili zajedno. I onako radimo mi svoj posao kako treba, a ja kao i uvek pratim šta ko radi od gostiju- počeo je priču Perućica, a potom kroz smeh otkrio kako Mladenovićeva koketira sa publikom.

-Gledam kako Aleksandro to namazano i suptilno sredi. Nekako su svi bili oko nas i ona malo peva, pa onda prošeta krug, a oni se svi okreću za njom. (smeh) Pa se onda vrati i nastavi da peva. Ona to tako lepo i fino radi. Ja vidim koliko tu zanata zapravo ima. To treba znati, ali to je prosto zanat koji ne može svako da nauči- ispričao je Ljuba kroz smeh.

-Ali taj posao treba i da se voli. Imamo mi dosta kolega koji stanu na binu i kao da mrze što su tu- dobacila je Ljupka Stević.

GOSTI ZGS SNIMANJE 30112023 FOTO MUNJA 42 ok
Ljuba Perućica i Aleksandra Mladenović

Podsetimo, nedavno su brojni pevači eklsuzivno pred Grandovim kamerama govorili o novcu koji zarađuju na veseljima i otkrili ko je zapravo kralj bakšiša na estradi.

-Nema toliko od tog bakšiša nego, eto, više je to onako da odeš na fiksnu cenu i dobiješ ono za šta si dogovoren– rekla je Milica Jokić, a komentar Dženana Lončarevića nasmejao je mnoge:

Ja imam gitaru, pa me nešto ne gađaju tim. Vidim da se na veliko priča o bakšišu, evo ja nemam bakšiš.

Kako je Aleksandra reagovala na ovu Ljubinu priču pogledajte u videu na početku teksta.

GOSTI ZGS SNIMANJE 30112023 FOTO MUNJA 48 ok 1
Ljuba Perućica i Aleksandra Mldenović – Zvezde Granda Specijal

Šta su poznati još rekli o veseljima i šuškama saznajte u videu ispod.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: J. Jović