Login/Registracija

Lepotu i talenat nasledila od roditelja: Jelena Tomašević pokazala ćerku Ninu (FOTO)

08701b98efbceef68b4264ed9c0a471be64eb20f

Nina Bosiljčić, ćerka Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića, izrasla je u pravu lepoticu i to odskoro čitava javnost zna. Pevačica i glumac izbegavali su jedno vreme da svoju naslednicu izlažu medijskom pritisku, odbijali su da je fotografišu čak i za štampana izdanja najpopularnijih magazina, a bili su vrlo pažljivi i kada su slike da njom objavljivali na društvenim mrežama.

Na zajedničkim fotografijama skladni supružnici ćerkino lice prekrivali su emotikonima ili su pak insistirali da je slikaju s leđa, sve u cilju da u što većoj meri zaštite njenu privatnosti i dozvole joj da odraste kao svi drugi mališani njenog uzrasta. 

Da li je sama Nina izrazila želju da sa majkom i ocem bude viđena u javnosti ili su svoju odluku o skrivanju privatnosti emotivni partner preinačili ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo, ono što znamo je da odskoro ne može da prođe dan a da se Ivan i Jelena ne pohvale svojom mezimicom na „Instagramu“, njenom lepotom, harizmom, duhovitošću takođe, a vrlo često odlaze sa njom zajedno na koncerte i druga javna dešavanja medijski ispraćena.

Da ne postoji niko koga vole više od Nine stalno oboje ističu, a Jelena je danas čak i rođendan čestitala pred očima fanova. Ispod fotografija koje do sada nije objavljivala napisala je: “ Ljubav moja već napunila 11 godina. Radosnica najveća Ninica.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: StoryA.M