EKSKLUZIVNO Nakon Prije i Lepa Brena zakazala Arenu u Zagrebu, evo kad je spektakl

prija i brena

Najveća jugoslovenska zvezda Lepa Brena trenutno boravi u Zagrebu, gde je danas u jednom hotelu održala promociju svog brenda čarapa pod nazivom „Lady B“ i ovim povodom najavila veliki koncert u Zagrebu.

Lepa Brena zakazala Arenu u Zagrebu

MG 0408

Nakon Aleksandre Prijović koja trenutno u Zagrebu ruši sve rekorde slušanosti i posećenostima na koncertima, i Lepa Brena je posle četiri godine zakazala zagrebačku Arenu, ali za narednu godinu.

lepa brena zakazala koncert u zagrebu

Kako je rekla na promociji svog brenda, na kojoj je prisustvovala i ekipa Granda, koncert će održati 6. decembra 2024. godine.

Brena se na današnoj promociji pojavila sa suprugom Bobom Živojinovećem, kao i sinom Viktorom,a pravu pometnju u Zagrebu napravila je zbog moćnog stajlinga sa natpisom njene kompanije.

IMG 8563

Brena se na događaju pojavila u pink odelu koje je savršeno naglasilo njen uzak struk i duge noge, ispod koga su virile bela košulja i crna kravata.

Podsetimo, poslednji koncert Brena je u Zagrebu održala 14. i 15. decembra 2019. godine.

FILP8078 768x512 2

BONUS VIDEO: Svi detalji koncerta Aleksandre Prijović u Zagrebu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

MG 9671

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić