Otkrivamo ko su gosti na koncertima Lepe Brene u Sarajevu: Ovo će biti veliko iznenađenje (FOTO)

BRENA ZGS SNIMANJE 30112022 FOTO LUKA 162 ok

Najveća jugoslovenska zvezda Lepa Brena održaće sutra i u subotu koncerte u Sarajevu u dvorani „Zetra“, a mi vam otkrivamo ko će biti specijalni gosti.

Brena će ujedno iz Sarajeva početi veliku turneju koja će trajati narednih meseci, a za goste na prvom koncertu odabrala je velika imena naše estrade.

brena o seksi fotografijama 6

Otkrivamo ko su gosti na koncertima Lepe Brene u Sarajevu

Naime, njoj će se na sceni pridružiti Ana Bekuta i Milica Todorović koje su danas krenule put Sarajeva. Bekuta je podelila fotografiju iz avinona, a zajedno sa njom putuju Boba Živojinović, Milica i njena majka Jasnima Todororović.

-Sarajevo ljubavi naša – napisala je Ana uz fotografiju iz aviona.

Podsetimo, ekipa Granda uhvatila je juče Lepu Brenu u Sarajevu u jednom šoping centru. Ona je pauzu u pripremama za koncerte iskoristila da se prošeta gradom, da uživa i šopingu i fotografiše se sa brojnim fanovima, a više o tome pročitajte (OVDE).

BONUS VIDEO – Lepa Brena čestita rođendan Grandu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković