Login/Registracija

LEKCIJA Balkanska Šakira uputila MOĆNU PORUKU kolumbijskoj zvezdi, evo šta je poručila (VIDEO)

Pevačica Indira Radić poznata u regionu i kao „balkanska Šakira“ poslala je moćnu poruku kolumbijskoj zvezdi Šakiri, uputivši joj svojom pesmom recept na koji način lakše da preboli prevaru.

Jedan od najvećih svetskih skandala koji je obeležio prošlu godinu bio je kada je svetska zvezda uhvatila u prevari svog supruga, brazilskog fudbalera Đerara Pikea. Ako je suditi po najnovijoj Šakirinoj pesmi, njoj je bračni brodolom teško pao, pa je bivšem suprugu u poslednjoj pesmi poručila „Zamenio si Ferari Tvingom“.

Videvši da je očigledno teško pevačici po kojoj je Indira dobila nadimak, balkanska zvezda je odlučila da putem Instagrama poruči Šakiri kako da se lakše suoči sa preljubom.

-Šakira sa Balkana kad je Pike prevari – poručila je Indira na svom Instagramu uz pesmu koja vida rane u ovoj situaciji.

-Da si me varao sve ti pise tu, mesto, dan, i sat i kako ljubis nju, vidi se, vidi sve, hajde, voli je, voli kao lud, da je barem ne mrzim uzalud, voli je, voli je, k’o mene pre- otpevala je Indira u svojoj pesmi „Nisam sumnjala“.

Iako se u poslednje vreme ne pojavljuje često na događajima i u emisijama Indirine pesme i dalje su u vrhu po broju pregleda na jutjubu, a originalna audio solistička verzija hita „Lopov“ trenutno broji više od 28 miliona pregleda.

Pogledajte šta je Indira poručila Šakiri u VIDEU.

Foto: Z.K.Munja/Instagram/Printscreen,
Autor: A.Dačić