Zavirite u luksuzni dom naše pevačice! Napravila novogodišnju bajku za ćerku, a sebi ugradila lift (VIDEO)

FILP3834
Kuća Didi Džej

Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej, za Grand je otvorila vrata svog luksuznog doma koji je dekorisala specijalno za praznike i priznala da se novogodišnjoj čaroliji raduje kao malo dete.

Moderna kuća na dva nivoa uređena je po pevačicinoj želji kako spolja, tako i iznutra, a kako je i sama priznala, sve je podredila ćerkici Dajani.

didi dzej kuca 1

Čak tri luksuzne novogodišnje jelke ukrašene crvenim bobicama i lapicama, kao i novogodipnji pokloni krase njen dnevni boravak, a tu su i Deda Mraz i Krcko Orašćić kao omiljeni likovi njene mezimice.

-Jako volim Novu godinu i sve te novogodišnje čarolije i puno se trudim, pogotovo sad kad imam ćerku Dajanu, da kuća bude što više okićena. Da imamo što više ukrasa, imamo i Deda Mraza, i Krcka Oraščića. Dajana se raduje Deda Mrazu, a i ja još uvek verujem u sve te novogodišnje bajke i zaista uživam u tome. Volim sve to kao neko malo dete- istakla je Didi za Grand i dodala da je zbog naslednice napravila pravu novogišnju bajku u svom domu.

-Volim sve praznike i onda se trudim da mi svaki praznik bude kao bajka. Volim sav taj nakit, sve što šljašti, da bude sve onako luksuzno, glamurozno. Jednostavno je to sastavni deo mene.

krccko orascic u domu didi dzej

Dnevna soba opremljena je skupocenim „fendi“ nameštajem, kao i kućnim bioskopom, dok u kuhinju retko zalazi, mada je i ona uređena luksuzno.

dijana jankovic 1

Pevačicin dom ukrašen je luksuznim detaljima poput led rasvete i kristalnih lustera.

luster

Posebno mesto u dnevnom boravku zauzima stakleni sto sa policom na kojoj su gitare njenog supruga.

-Suprugu sam pre nekih par godina kupila gitaru na poklon za rođendan. On se oduševio i tada je počeo da svira. Naučio je da svira, zna da izvodi već 5.000 numera tako da je to baš fascinantno za njega. On isto voli muziku i podržava me u svemu , tako da uživamo zajedno– rekla je Didi.

gitara u kuci didi dzej
gitare u kuci dijane jankovic

Budući da je veći deo godine u Americi gde gradi karijeru, na pitanje gde je zapravo njen dom, odgovara:

-Relacija Beograd – Njujork – Los Anđeles – Majami – Beč. Svuda pomalo. Nemam sad neku adresu gde sam stalno. Srbija je naravno moj dom i uvek će biti ali putujem onde gde treba da budem. Najviše budem u Njujorku kada je reč o Americi.

krcko orascic

Iako ima stepenice u kući, Didi ih retko koristi jer je među prvima na estradi ugradila lift.

FILP3868

Do spavaće sobe i garderobera stiže za čas, a kao razlog što je ugradila lift navodi taj što ne može da se stalno penje gore i dole.

didi dzej deda mraz

Kako izgleda kuća Didi Džej pogledajte u videu ispod.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: F.Pavlović,
Autor: I. Ankić/A.Dačić