Ksenija Knežević pokazala prvog dečka, pa priznala: „Ovu sliku sam često bacala“ (VIDEO)

Ksenija Knezevic

Bivša članica grupe „Hurricane“, Ksenija Knežević u emisiji “Bez filtera“ pokazala je svoju prvu ljubav, a to do sada nismo imali priliku da vidimo u medijima.

U okviru rubrike “Moj Foto album bez filtera“ Ksenija je sa gledaocima Grand televizije podelila fotografije iz detinjstva i otkrila nepoznate detalje iz svog života. Ona se prisetila svog detinjstva, odrastanja, školskih dana, ali i prve ljubavi.

Ksenija je pokazala fotografiju sa male mature na kojoj zaljubljeno pozira sa prvim deckčm. Iako je tada bila jako mlada, svi su primetili da se pevačica do danas nije puno promenila.

-To je moja prva ljubav, slika je malo isprljana jer sam je često bacala. Ovo je moja baka sačuvala, inače je slika sa male mature. Tada sam izvukla neke pramenove i haljina mi je imala neke nabore koje nisa želela, a sve je to na kraju ispalo kako je moralo – rekla je ona kroz smeh.

ksenija knezevic prvi decko

Mlada pevačica čuva najviše fotografije sa putovanja, a priznala je da su joj to upravo najlepše uspomene i da se tog perioda i danas rado seća.

-Mi smo često putovali porodično, ovo je moj omiljeni grad na svetu Pariz. Najviše puta sam tamo bila, tata je tamo živeo jedno vreme, živela je i sestra. Tako da se ja uvek rado vraćam u Pariz – zaključila je ona.

U videu pogledajte šta je još Ksenija otkrila u emisiji „Bez filtera sa Sarom Miom“.

PROČITAJTE I:

Foto: youtube,
Autor: A.Milinković