Lepa Brena se prisetila značajnog trenutka u karijeri sa Slatkim grehom: „Prošlo je 43 godine i dalje je impresivno“ (FOTO)

BRENA ZGS SNIMANJE 30112022 FOTO LUKA 58 ok

Bend „Slatki greh“ stvarao je istoriju sa Lepom Brenom, a onda su sredinom devedesetih godina povukli sa scene. Muzičari koju su žarili i palili širom regiona ostaće upamćeni kao bend koji je postao jugoslovenska muzička institucija. Iako su pojedini članovi nastavili da se bave muzikom, svirajući uglavnom veselja poput rođendana i svadbi, bend se poslednji put okupio 1994.godine i to na Tašmajdanu na koncertu Lepe Brene.

slatki greh

Ovaj perid u karijeri Lepe Brene ostavio je veliki trag, zbog čega se svake godine sa radošću i osmehom seća.

06.aprila 1980. godine Slatki greh i ja započeli smo saradnju koja je urodila plodom. Zajedničkim snagama radili smo albume i koncertne turneje po Ex Jugoslaviji i celom svetu gde su bile veće populacije naših ljudi. Amerika, Kanda, Zapadna Evropa su bile zemlje u kojima smo često nastupali. 43 godine impresivne karijere, 22 albuma, 4 filma, brojni koncerti i bezbroj hitova čini ovu karijeru još uvek zanimljivom i inovativnom– podelila je uspomenu Brena na svom Fejbuku uz njihove zajedničke fotografije.

slatki greh 1
Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić