Login/Registracija

„HVALA TI GROME I ŽIVOTE MOJ“ Milan Mitrović postao TATA, ćerka dobila ime moćnog značenja

Nekadašnja zvezda „Granda“, Milan Mitrović, danas je postao otac drugi put, a srećne vesti objavio je na svom Instagram profilu. 

Njegova supruga Bojana je na svet donela devojčicu kojoj su ponosni roditelji dali moćno ime Kasja.


Inače, ime Kasija poreklom je iz staro-grčkog jezika,a znači „ona koja je pametna i uzvišena; ona koja je previše inteligentna; učena; nadarena; obrazovana; plemenita; željna znanja; hrabra; talentovana“.

Dolazak princeze Milan je proslavio u krugu najbližih, a kako običaj i nalaže, tati su iscepali majicu, čime se i pohvalio na društvenim mrežama, a zatim se obratio supruzi.  

– Stigla je Kasija, braćo i sestre. Hvala ti grome i živote moje – napisao je Milan i tagovao svoju suprugu Bojanu.


Milan i Bojana ove godine obeležili su sedam godina ljubavi, sreće, poštovanja i sloge, a tim povodom pevač je supruzi uputio i emotivne reči.

– Sedam je broj koji obično označava sreću. Bojana i ja danas slavimo 7 godina braka uz želju da proslavimo i 77. zajedno u ljubavi i zdravlju!– napisao je pevač i poručio supruzi:

-Volim te, obožavam te i lud sam za tobom! Još malo i zajedno stižemo do još jednog životnog cilja, zajedno-zauvek!

Podsetimo, bračni par već ima sedmogodišnju ćerkicu Zaru koja je bila njihov centar sveta, dok su dolazak malene Kasije opisali rečima: – Stiže princeza za pojača kraljevstvo! 

BONUS VIDEO

Foto: Instagram/Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić