Login/Registracija

Kraj ljubavi Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević: „Kontrola me ubi“

Glumac Ivan Bosiljčić i pevačica Jelena Tomašević danas važe za jedan od najskladnijih bračnih parova na estradi, ali malo ko se seća da su 2009. godine naglo prekinuli svoju vezu. Kao razlog za razdvajanje oboje su istakli pritisak medija, a pevačica je svojevremeno otkrila kako je počela njihova ljubav, ali i šta se desilo nakon raskida.

Njihova ljubav imala je zanimljiv početak, čega se pevačica uvek priseća sa osmehom.

– Upoznali smo se na Đurđevim stupovima, snimao se jedan humanitarni spot. Tu je bilo naše zvanično upoznavanje, iako Ivan kaže da me je do tada upoznao tri puta, ali ja se nisam sećala (smeh). Uvek je bila neka gužva i bili smo na „zdravo“. Međutim, tada smo baš snimali kadrove zajedno, ali se nismo tu zaljubili. Prošlo je čak godinu ipo dana do momenta kada smo započeli vezu- ispričala je Jelena i dodala da je Ivan bio pravi mangup, te joj se nenametljivo udvarao, čega se danas seća sa osmehom.

Nekako se samo od sebe desilo, zvezde su se poklopile- istakla je pevačica.

Iako u prvi mah nije bila za ljubav, vremenom je shvatila da je Ivan onaj pravi.

– Ja toliko analiziram stvari do tančina. Pitam se uvek kako je to tako i zašto. Ta kontrola me ubi! Takva sam i u ljubavi. Kada smo počeli da se zabavljamo on je odmah predložio da se uzmemo, ali meni nije bilo jasno kako sve to može tako brzo. Čak nekoliko godina mi je trebalo da shvatim da on to ozbijno misli- priznala je Jelena.

Iako su važili za jedan od najskladnijih parova, 2009. godine su ipak odlučili da nakon godinu dana veze rešili da na svoju ljubav stave tačku. Međutim, ubrzo su shvatili da su pogrešili.

Kad smo ponovo otpočeli vezu, posle kratkog predaha, nekako je sve išlo svojim tokom. Jednostavno, to se tako dešava, razumeju me parovi. Može da dođe do razdvajanja i mimoilaženja, ali kada su prave stvari u pitanju čovek ne može da pobegne od onoga što mu sleduje. I mi smo imali sreće da kad smo poželeli porodicu, odmah smo to i dobili. To ne može da se planira- objasnila je u emisiji „Iz profila“, a kako je svojevremeno priznala za njihov raskid jednim delom bio je kriv pritisak medija sa kojim nije mogla da se nosi.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić