Login/Registracija

MESEC LJUBAVI: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić IMAJU PRELEP RAZLOG ZA SLAVLJE

Za Jelenu Tomašević i Ivana Bosiljčića, avgust je mesec ljubavi s obzirom da tada proslavljaju godišnjicu braka.

Ono što je zanimljivo jeste da ovaj par slavi godšnjicu čak dva puta ovog meseca, a nedavno su otkrili i zbog čega.

– Godišnjicu uvek slavimo dva puta. Uglavnom se 15. avgusta zadesimo u Grčkoj, kada je po njihovom kalendaru Velika Gospojina. Priključimo se praznovanju, obeležimo dan venčanja, a onda po povratku kući, 28. avgusta, kada se po našem kalendaru slavi isti praznik, opet proslaimo godišnjicu braka (smeh)– objasnio je Ivan svojevremeno.

Jelena je ovim povodom objavila njihove romantične zajedničke fotografije uz kratak opis: „11“ i emotikone srca.

Brojne kolege i prijatelji čestitali su im na godišnjici, a Ivan je odgovorio na ove slike sa emotikonom šampanjca i deteline.

Njihovu ljubav koja traje već dugi niz godina zaista prate filmske priče, a jedna od njih dogodila se baš na dan venčanja u Gornjem Milanovcu.

Naš porodični prijatelj, vladika Hrizostom, izrazio je želju da nas venča tamo jer je loše podnosio putovanja. Imao je samo jednu molbu, da činu venčanja prisustvuje uži krug ljudi, pošto je već teško podnosio gužvu. Objasnili smo svatovima okolnosti i sa nama su krenuli samo roditelji i kumovi, a ostali su nas čekali u Beogradu na slavlju. Međutim kada smo stigli do crkve, iznenadio nas je prizor koji smo zatekli. Porta i okolne ulice bile su prepune nepoznatih ljudi koji su došli na venčanje. Tu su bili trubači, zastave, igralo se kolo, a svi su čekali samo nas. Svi su ušli sa nama u crkvu– objasnio je Jelenin dragi nedavno za „Hello“ na šta je ona dodala da su pukom slučajnosti emotivno vezani za taj grad.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić