Login/Registracija

Konačno stigla „ŠEHERZADA SA BALKANA“: Da li će da nadmaši ŽENU OD SULTANA? (VIDEO)

Nakon duže pauze, pravo iz Amerike Jelena Shanti vratila se na domaću scenu i ispunila obećanje publici. Nova pesma „Šeherzada sa Balkana“ odmah je zaludela slušaoce što potvrđuju i brojni komentari na Jutjub platformi.

– Kada su mi ponudili ovu pesmu, odmah sam rekla da sam to ja. Ritam, reči, muzika, ma sve pogotovo što ja živim u Americi putujem mogo, družim se sa mnogo ljudi, a u pesmi ima raznih stilova. Mada moram da priznam „Šeherzadu sa Balkana“ sam snimila još pre tri godine i dvoumila sam se da li da se vratim na scenu sa njom, ali ipak sam odlučila da sačekam i sada je došao njen red- objasnila je pevačica.


Jelena je strpljivo čekala pravi trenutak da napravi muzički bum, a refren njene numere vrteće vam se po glavi već nakon prvog slušanja.

– Ja sam tebi Bogom dana, Šeherzada sa Balkana. Ja, sto vrlina nigde mana, Šeherzada sa Balkana- stihovi su njenog novog singla.


Mnogi se pitaju da li će zbog ovakvog ritma „Šeherzada sa Balkana“ postati hit poput „Žene od sultana“ ili čak preti da je nadmaši.

Odslušajte pesmu i procenite sami:

Foto: Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović