Hari Mata Hari proslavio rođendan: Niko nije znao koliko pevač ima godina, javnost u šoku: „Izgleda mnogo mlađe“ (FOTO)

Koliko godina ima Hari Mata Hari
Koliko godina ima Hari Mata Hari

Hari Vrešanović poznatiji kao Hari Mata Hari iza sebe ima uspešnu karijeru i velike hitove koje publika obožava, međutim iako je dugo godina na našoj javnoj sceni malo je poznato koliko pevač zapravo ima godina.

Hari je pre dva dana proslavio rođendan kada se oglasio na svojim društvenim mrežama i otkrio zanimljivost koju mnogi nisu znali znali.

db1edc7173b2b001ee7736b424e88c0017125bf1

Koliko godina ima Hari Mata Hari

Hvala svima na divnim rođendanskim željama. 63. rođendan… Idemo dalje– napisao je on uz emotikon srca dok su se u komentarima nizale čestitke, a ova informacija zapanjila je mnoge s obzirom da pevač izgleda mnogo mlađe.

449ac438afad4391b7b5cc4e56fed2c9bbbd46ad
Koliko godina ima Hari Mata Hari

Podsećamo, Hari ima troje dece na koje je izuzetno ponosan, a nijedno od njih nije krenulo njegovim stopama.

Oba sina i ćerka su perfektno odgojeni, a imali su i sreću da nađu divne poslove. Damir i Mak su uspešni informatičari, dok je Nađa lekarka, udata za kolegu. Imaju dvoje dece i žive u Švarcvaldu ispričao je svojevremeno pevač koji je srećan što su mu deca odrasla uz divne majke.

Da su njih troje bili u rukama drugačijih majki, ko zna kakvi bi bili, jer dok su oni rasli ja sam ganjao karijeru. Podrazumeva se da nisam bio nebitan, imao sam autoritet i pružao pozitivan primer, jer nije svejedno da li ti je tata cenjeni pevač ili kriminalac, a ne može se zanemariti ni finansijska sigurnost – iskren je Varešanović u jednom intervjuu.

BONUS VIDEO– Premijera filma „Nedelja“:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić