Jovana Jeremić odbila pevača, sad usledio obrt: „Možda ona neće imati da me plati“

kolani jovana jeremic

Nakon što je Jovana Jeremić odbila da se pojavi u spotu za novu pesmu Nikole Stefanovića Kolanija, pevač je ipak uspeo da svoju ideju realizuje sa drugom manekenkom.

Sad je za Grand otkrio da mu je deličmično žao što nije imao novca da plati popularnu voditeljku, a priznao je i šta misli o njoj nakon što mu je rekla vrtoglavu cifru.

-Jovana Jeremić i dalje spada u kategoriju žena koje su borci, a sad što se tiče spota, ona ima svoju cenu i to je ok. I ja imam svoju cenu trenutno! Svako svojim uspehom i svojim radom gradi svoju cenu, možda će i mene neko zvati za spot, a neće imati da me plati (smeh)– našalio se Kolani i dodao da se nada da će jednog dana ostvariti saradnju sa Jovanom.

kolani stefanovic

-Ona je meni i dalje gotivna, obožavam da gledam njene video snimke i mimove na društvenim mrežama. Nemojte pogrešno da protumačite da se ložim na nju, jednostavno mi je zabavna- rekao je pevač za Grand, pa prokomentarisao njenu vezu sa beogradskim biznismenom.

-Video sam da je srećna i jako mi je drago zbog toga. Želim im puno sreće, nadam se da će uspeti da sačuvaju svoju ljubav. A i svim ljudima na svetu želim da se ove godine i do kraja života vole – istakao je Kolani za Grand.

BONUS VIDEO: Jovana Jeremić o žiriju „Zvezdama Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić