Muzičar dobio ORDEN OD PUTINA, voditeljka u šoku: „Znala sam da ste neverovatni“

acko

Iako ne voli sebe da hvali, o karijeri i uspehu Acka Nezirovića govore decenije uspešne karijere i rada koji ima iza sebe.

-Ja sam čovek koji ima veliki repertoar, mada moram da priznam da sam ranije mnogo više pesama znao, malo sam i zaboravio jer ne radim više toliko svirke. (smeh) Ranije sam pevao i zabavnjake, romsku, špansku muziku, ma prosto kada nešto volite trudite se da se usavršite- rekao je Acko za Grand.

acko n

Kako i sam kaže najsrećniji je što mu je Bog dao mogućnost da celog života radi ono što najviše voli.

-Muzika je moj život i stvarno ne znam kako bih mogo da živim bez nje. Stvarno sam zahvaljujući muzici mnogo video, mnogo ljudi upoznao, zaradio, živeo lepo i brzo, tako da hvala Gospodu Bogu što mi je to podario. Volim kada čujem da neko peva iz duše i kada to osetim meni krenu suze, ja sam jako emotivan- priznao je pevač.

Ipak, kako kažu, jedan čovek ne može sve sam. Kao i u svakom poslu, tako su i u muzici, najvažniji saradnici, a Acko je posebno ponosan što kraj sebe ima Nina Ademovića.

nino

-Bio sam asistent kod Gorana Bregovića, pa tri godine kod Kusturice. Hteo sam da napravim mjuzikle, niko ne zna da sam ja od Putina dobio orden! – otkrio je Nino, što je iznenadilpo voditeljku Sanju Ćulibrk.

-Znala sam da ste neverovanti, ali nisam znala zašto to mislim- rekla je voditeljka sa osmehom.

-Nino je ozbiljan umetnik! – dodao je Acko.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand,
Autor: J. Jović