Login/Registracija

KO BI SE USUDIO OVO DA ISPRIČA? Voditeljka priznala sa kakvim PROBLEMOM se SUOČILA: „Morali su da me našminkaju opet“

Emisija „Zvezde Granda Specijal“ kao što ste navikli donosi mnogo smeha, anegdota i neispričanih priča, a ove nedelje do suza nas je dovela Vesna Milanović. Kako moderna tehnologija donosi brojne novitete, voditeljka se suočila sa jednim problem, a malo ko bi se usudio da ovako nešto i otkrije.

– Dobila je novi telefon, ali tog dana smo snimali emisiju i nisam stigla da unesem šifru. Odem ja kod šminkerke da se spremim za snimanje, ona me našminka, poveća malo jagodice, smanji nos, poveća usne, podigne kapak i ja se slikam i stavim da mi to bude ID identifikacija. Dakle to znači da kada hoću da otključam telefon mora da mi snimi lik i tako se otključa- ispričala je Vesna ne sluteći šta će je sutradan ujutru dočekati.

– Ustanem ja ujutru, stavim telefon ispred lica kad ono ništa. Ja ponovo, ali i dalje ništa. Onda je Aleksandra morala ponovo da me našminka da bih otključala telefon. I ukinula sam to, sada se otključava na otisak prsta (smeh). Najsigurnije!- nasmejala je sve, a odmah potom usledio je gromoglasan aplauz publike.

Koleginica Sanja Kužet posebno je bila oduševljena njenom pričom tvrdeći da bi se retko koja žena usudila da ispriča ovako nešto.

– Ali to je istina!- rekla je Vesna kroz smeh.

Foto: Luka/ Elena,
Autor: J. Jović