KO BI REKAO? Veliko iznenađenje na „Pesmi Evrovizije“, niko nije očekivao da će ON učestvovati, a pevač najavio SPEKTAKL

IMG 1104

Naša država i ove godine biće jedan od učesnika najprestižnijeg muzičkog takmičenja u Evropi. Radio-televizija Srbije tim povodom odabrala je kompozicije koje će se takmičiti na festivalu „Pesma za Evroviziju 2023“ na kojem će biti odabran predstavnik Srbije na „Pesmi Evrovizije“ u Liverpulu u maju ove godine.

Polufinale festivala gledaoci će pratiti 1. i 2. marta, dok će veliko finale biti održano 4. marta. U festivalskoj konkurenciji biće 32 kompozicije, a veliko iznenađenje je vest da će u izboru učestvovati u pevač Savo Perović.

-Bili smo svi pod velikom tenzijom. Ja možda i najviše. Priželjkujem ovo godinama, a tek sada sam se usudio da pošaljem pesmu za takmičenje. Mislim da imam pravu pesmu za to, ovde zaista mogu da pokažem sebe – rekao je Perović.

IMG 1102

Autorka pesme sa kojom će Savo pokušati da osvoji domaću, ali i evropsku publiku je poznata reperka Sajsji.

Sajsi je naravno ponosna i presrećna kao i ja. Pored nje tu je ceo tim. Vokalni mentor i neko ko mi radi bek vokale biće Ivana Peters koja me je oduševila sa kolikim srcem je ušla u ceo ovaj projekat sa mnom! Za mene je ovo svakako stepenik više. Cilj mi je da dobro zabavim publiku, da pesma prođe kod ljudi i da bude sve zapaženo. O plasmanu ne razmišljam. Želim samo da mi kao tim budemo zadovoljni kad izađem na scenu – objasnio je mladi pevač.

IMG 1103

Savo je presrećan jer su mu mnogobrojni obožavaoci, kolege i prijatelji pružili podršku kakvoj se nije ni nadao.

Imam veliku podršku. Već me svrstavaju među najinteresantnije izvođače. To mi baš imponuje. Svakako moram da priznam da sam presrećan. Već sam naravno, počeo sa pripremama. Za početak se u teretani vraćam u kondiciju kako bih mogao da igram na sceni. Nastup će sigurno biti energičan – otkrio je Perović.

IMG 1100


Foto: Stefan Vasić,
Autor: I.Grk