Login/Registracija

Adil Maksutović po prvi put progovorio o porocima, pa priznao u čemu dugo nije uživao: „Imam samo jedan…“ (VIDEO)

adil2

Pevač Adil Maksutović ne pojavljuje se često u javnosti, a svoju karijeru gradi svojim glasom i nastupima koji su uvek puni do poslednjeg mesta.

Iako mu prija medijska ilegala koju neguje, on je juče na Instagramu objavio video koji je iznendio mnoge, a u kome je otkrio svoj najveći porok.

Naime, pevač na snimku udara u „krušku“ u jednom luna parku za šta tvrdi da mu je to jedini porok u kome dugo nije uživao.

Nisam dugo…Evo priznajem…Moj jedini porok– napisao je on u opisu.

„Majkin bokser“, porkomentarisao mu je koega Đani ispod ove objave, dok su drugi obožavatelji pohvalili njegovu jačinu i tehniku udaranja.

adil 1

Podsećamo, Adil je nedavno gostovao u emisiji „Pesmom za dušu“, kada se prisetio svojih početaka.

Da se setimo jedne emisije u kojoj sam ja dobio veliku gledanost, a ti postigao svoje ime, zahvaljujući sjajnim ljudima i boeimama kakvi su bili Džej i Sinan- prisetio se voditelj Zoran Pejić Peja u svojoj autorskoj emisiji „Pesmom za dušu“, što je Maksutović i potvrdio sa ponosom i osmehom od uva do uva.

-Pokojni Sinan i Džej su me tada ugostili u jednoj fantastičnoj, antologijskoj emisiji o kojoj se i dan danas priča. Jedna jako lepa uspomena na njih dvojicu i izuzetna mi je čast što sam bio deo te ekipe- dodao je Adil.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.