Login/Registracija

ISPLIVALI PRIVATNI SNIMCI Dragane Mirković iz Amerike: Pevačica i Toni UŽIVAJU U DRUŠTVU SVETSKOG DŽET- SETA (VIDEO)

Februar je za Draganu Mirković u znaku velike turneje u Americi na kojoj se trenutno nalazi, a ljudi sa naših prostora nisu mogli da dočekaju i uživaju u spektaklu koji ova regionalne zvezda pravi, pa su karte za sve koncerte rasporodate u rekordnom roku.

Pored posla, Dragana je uspela i da uživa u čarima ove zemlje sa svojim suprugom Tonijem, a nije tajna da se njih dvoje druže sa poznatim svetskim licima, sa kojima imaju prijateljski odnos.

https://www.instagram.com/dragana_mirkovic/

Ona je na svom Instagramu objavila set privatnih snimaka i snlika na kojima je pokazala kako se provodi ovih dana.

Malo privatnih snimaka i slika iz Amerike, znam da to volite. Puno vas pozdravlja i voli vaša DM.
Hvala puno mojim dragim prijateljima JCVD, Jill Hennessy , Marini i Djidjiju na divnom gostoprimstvu. Zadovoljstvo je i čast biti vaš prijatelj. Volim vas
– napisala je Dragana u opisu videa sa dragim uspomenama koje će dugo pamtiti.

Očekivano, najveću pažnju izazvalo je druženje sa poznatim Žan Klod Van Damom sa kojim se, pre nekoliko godina, upoznala preko zajedničkih prijatelja, i to druženje se nastavilo,

Pri upoznavanju je pokazao zadovoljstvo što me upoznaje jer su mu pričali o meni, a onda se potrudio da moje ime što pravilnije izgovori i sada me zove Lejdi Dragana. Tonija je jako zavoleo i zove ga “serbian brother” (srpski brat, prim. aut.). Morala sam da mu ispričam Tonijevu i moju ljubavnu priču, jer on misli da smo zaljubljeni i dalje– otkrila je pevačica nedavno.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić