Login/Registracija

„DRUŠTVENE MREŽE SU SMISAO ŽIVOTA, ČAK I ONO ŠTO RUČAM JA USLIKAM“: Pevačica bez dlake na jeziku otkrila šta najviše voli da čuje (VIDEO)

Uoči Nove godine, Katarina Živković i Emrah Emšo objavili su duet pod nazivom „Volim te i previše“ kojim su obradovali svoju publiku, da je postala omiljena kod slušalaca svedoči podatak da je, za samo nekoliko dana, dostigla milion pregleda na Jutjubu.

Ja bih pre svega da se zahvalim Emši zato što me je pozvao i pustio demo snimak i bila sam oduševljena. Prelepa energija na snimanju pesme, energije su nam se poklopile. Ja sam prezadovoljna kako je sve prošlo i tek nas sada čeka velika promocija numere– rekla je Katarina za Grand.

Poznato je da Kaća dosta nastupa, ali rešila je da da sebi malo oduška i otputuje na jedno egzotično mesto.

Moram malo da odmorim, da odem malo da se sunčam, želim da isključim telefone i uživam u čarima mora- otkrila je Živkovićeva i priznala da li će pripadnike jačeg pola obradovati vrelim slikama u kupaćem kostimu sa Maldiva:

Pa poenta je baš to, idem tamo ne da bih odmarala već da bih se slikala i objavljivala sve, ipak Instagram je smisao života, evo čak i kada sam ručala sada ja sam morala to da fotografišem, jer nisam jela, a da sam gladna već da bi to objavila na Instagramu. Idem stvarno da se odmorim, sigurno ću uslikati neki momenat koji mi je prelep, Maldive obožavam– zaključila je ona za Grand.

Šta je Katarina još otkrila za Grand, pogledajte u videu ispod:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: B.Stuparušić