Login/Registracija

ZANEMEO OD BOLA: Teško obolelom veteranu preminuo prijatelj, on zavapio: „OPROSTI MI“ (FOTO)

Nekadašnji učesnik šoua „Nikad nije kasno“ Đura Đalinac koga mnogi nazivaju naslednikom Bore Riblje Čorbe rokerskim nastupima, životnom pričom i optimizmom koji ga krasi uprkos nedaćama, osvojio je srca mnogih, ali je nedavnim priznanjem da ima tumor rastužio sve ljubitelje ovog muzičkog takmičenja.

Đura Đalinac, pevač i otac četvoro dece iz Sremske Mitrovice, jedan je od onih koji se ne predaju ni kad je najteže.

Neki bi rekli da je to mučenje, drugi da to radi isključivo zbog novca, a samo njegovi najbliži znaju da Đura nikad ne pogazi datu reč i da uprkos svemu što ga je snašlo, želi da pomogne drugima. Međutim i najjači ljudi nisu imuni na bol, pa čak i oni pokleknu u tragičnim životnim trenucima.

Đura je preko Fejsbuk naloga obavestio svoje prijatelje i fanove da je jedan od njegovih najboljih prijatelja izgubio životnu bitku sa opakom bolešću što ga je veoma potreslo i rastužilo.

Poslednji pozdrav Milanu. Neka te anđeli čuvaju. Nismo imali mnogo svirki zajedno, ali si uvek uskočio kad je trebalo. Ljudina si bio, ne znam reči da odaberem u ovom trenutku. Oprosti mi zbog toga. Znam samo jedno, da se tamo negde gore pravi dobar bend od pravih ljui i anđela. Borio si se druže koliko si mogao. Podmukla je ta bolest sa kojom si se borio. Ali opet kažem, nebo i raj sada imaju najjači bend ikada – napisao je muzičar i dodao:

-Bog je odveo tebe, Faleta, Noleta, Sašu Novakovića, tuga je velika druže. Bog zna da ćemo se sresti tamo gore i opet stati jedan uz drugoga. Opet ćeš me nasmejati tvojim rečima kojima si me uvek nasmejavao kada upitaš: „Jel ja sada idem? I sa onom rečenicom: „Kad već sviramo, daj da opet nešto zaje*emo. Druže neka ti je laka crna zemlja. Proćiće mnogo leta i zime dok se ne rodi muzičar, gitarisa i čovek kao što si ti.

Foto: Youtube/Printscreen,
Autor: I.Grk