Login/Registracija

Kako je Emir Habibović smršao 37 kilograma: Svi komentarišu novi izgled Šabanovog naslednika (FOTO)

Pevač Emir Habibović godinama važi za jednog od najboljih i najangažovanijih pevača, kako kod nas, tako i u dijaspori. Na terenu se odavno dokazao kao profesionalac, a priznanje za to dobio je kada ga je kralj narodne muzike Šaban Šaulić imenovao jedinim svojim muzičkim naslednikom.


Pevač je nedavno izdao novu pesmu „Ljubav ničija“, koja je za kratko vreme postala veoma slušana i viralna na društvenim mrežama, a čak je i brojne njegove kolege pevaju na svojim nastupima. Zahvaljujući numeri, Emir je poslednjih dana u žiži javnosti, te se njegov fizički izgled konstantno komentariše.

Gde god se pojavi, izazove vidne reakcije jer se maltene prepolovio. Habibović je u martu ove godine u Turskoj išao na operaciju smanjenja želuca, a za nepunih devet meseci smršao je čak 37 kilograma.


Podsetimo, Habibović je pričao kako se pre operacije devet godina mučio sa glasom i glasnim žicama zbog gojaznosti. Za taj hirurški poduhvat odlučio se isključivo zbog zdravlja, pa tek onda zbog izgleda.

-Sredio sam sve, hvala Bogu vratilo se na svoje mesto i zdravstveno i po pitanju glasa. Smršao sam skoro 40 kilograma, tada nisam ni primetio koliko je i kilaža uticala na pevanje. Ovo je jedan dobar novi početak – rekao je on nedavno za Grand.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja/Privatna arhiva,
Autor: Grand