Login/Registracija

KAKAV KIKS Cakana odrešila kesu za cipele: „ŠTA MI JE OVO TREBALO?“

Poznato je da je svim ženama garderoba slaba tačka, posebno javnim ličnostima koje se trude da uvek budu drugačije i u trendu. Retke su one koje su skromne, a uvek dobro obučene, a sa sigurnošću možemo reći da je Cakana jedna od njih.

Njena figura i stajlinzi uklopljeni do najsitnijih detalja primećeni su gde god da se pojavi, a na iznenađenje mnogih za Grand Online otkrila je da je sama svoj stilista.

-Sama se stilizujem, posle toliko godina bavljenja ovim poslom imam toliko toga, mogu sebi da priuštim. Ne mora to da bude neka firma, ne patim za Luj Vitonom i nekim markama ali uvek imam da kupim dobru cipelu i lepo odelo ili haljinu, da se pristojno sredim- istakla je pevačica  dodala da nikada nije imala komplekse kada je reč o firmiranim stvarima:

– Nikada mi se nije dešavalo da za scenu kupim neke skupe stvari da bih se par puta pojavila na televiziji, par puta u nečemu što je plaćeno toliko, apsolutno ne. Pre ću da puknem puno para za neki komad garderobe koji mogu da nosim u svakodnevnoj varijanti- priznala je Cakana.

Ipak, kao  svakoj ženi i njoj se dogododilo da nije mogla odoli jednom komadu za koji je dala vrtoglavu sumu novca.

– Kupila sam nedavno Balensiaga patike koje sam kupila u Njujorku i platila sam ih 1100 dolara i pitala sam se šta mi je ovo trebalo. Toliko su teške, da je bilo pitanje kada ću ih obuti. Naravno završile su kod moje unuke-ispričanala nam je kroz smeh.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović