Login/Registracija

„Ne treba da sledi moj put“, Kaja progovorila o ljubavi i naslednici, pa priznala da je zaljubljena

Pevačica Kaja Ostojić vratila se iz Amerike gde je odmarala i provodila vreme sa svojom ćerkom koja tamo živi i čiji joj je odlazak svojevremeno teško pao.

Osim po svojim pesmama, Kaja je poznata i po svojim ljubavnim brodolomima iz kojih je mnogo naučila, ali ne smatra sebe kompetentnom da savetuje druge, pa ni svoju naslednicu.

Ne znam da li mogu da budem dobar savetnik. Ali jedino što joj govorim da ne sledi moj put nikako. To je definitivno jedini savet– kaže kroz osmeh, te otkriva kakvog zeta priželjkuje.

Volela bih da nađe nekog ko je pažljiv, neko ko je voli, s kim se razume, ko joj je pre svega prijatelj. To je najbolji recept za partnera– istakla je ona.

Pevačica koja iza sebe ima buran ljubavni život, kako pišu domaći mediji, već neko vreme je u vezi sa hrvatskim teniserom Bornom Ćorićem. Međutim, Kaja je misteriozna, pa ne želi da priča previše na tu temu.

Ja sam uvek srećna. Sada sam zbog karijere eufeorična. To me je uzelo. Sve drugo je tu, može i ne mora– istakal je Kaja, a na pitanje da li je zaljubljena rekla je:

Jesam. Zaljubljena sam.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.