Login/Registracija

Kandidatkinji za „Zvezde Granda“ Maji Jevtić momak je najbolja podrška: „Kao da se on bavi ovim poslom a ne ja“ (VIDEO)

Takmičarka u „Zvezdama Granda“ Maja Jevtić iz Rogatice plasirala se direktno u četvrti krug takmičenja

-Iskrena da budem, i nisam baš očekivala ovakav bum od svog nastupa – skormna je Maja za čiji je nastup član žirija Aleksandar Milić Mili izjavio kako se nebo otvorilo tokom njenog nastupa.

Kandidatkinja koja je u timu Marije Šerifović otkrila i koje joj je savete dala mentorka pre izlaska na scenu.

-Marija mi je rekla da ne štedim glas, da pustim glas. Posebno me je iznenadilo i to što je Marija jrekla da sam njeno najveće iznenađenje među svim njenim kandidatima, jer kada ti jedan veliki umetnik i profesionalc tako nešto kaže da onda bude velika sreća – iskrena je Maja.

Kandidatkinja je otrkila i da joj se u međuvremenu ništa nije promenilo na privatnom planu, ali da je umnogome napredovala kada je reč o poslu:

-Dešava mi se da me prepoznaju na ulici, što mi je malo neobično, a u sarajevskoj regiji mi definitvno prilaze sa komplimentima i sa rečima podrške.

Maja se drži svoje simpatije, njenog momka koji joj je najveća podrška jer joj on daje savete kako da se ponaša na sceni.

-Momak kao da se bavi ovim polsom a ne ja. On je toliko upućen i toliko me savetuje da se stalno iznenadim otkud mu to. On mi definitivno daje najbolje savete – rekla je Maja.

Šta je još govorila Maja Jevtić pogledajte u videu:

https://www.youtube.com/watch?v=jF4rZBlRBlw

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić