Login/Registracija

Kaja Ostojić je napunila 40 godina, a jednu stvar je uradila tek sada prvi put

Katarina Ostojić Kaja organizovala je nedavno rođendansku proslavu samo za svoje najmilije. Provela se ludo i nezaboravno – da joj je čak trebalo i malo vremena da se od svega oporavi.

Kako je istakla gostujući u jednoj emisiji, ovo joj je bio prvi put da nešto posebno priprema za svoj divan dan. Pevačica, naime, ni punoletstvo nije ovako slavila.

-Oporavila sam se od rođendana. Bilo je vrlo intenzivno, ludo i nezaboravno. Prvi put sam nešto organizovala. Nisam čak ni punoletstvo slavila. Ovo mi je bila prva rođendanska žurka – naglasila je ona pa dodala:

-Malo sam se stresirala nedeljama oko organizacije. Inicijalna kapisla je je bila to što sam ove godine završila svoju vikendicu, pa sam htela nešto sebi da organizujem. Mada više su me drugi naterali na to – prokomentarisala je onda ona.

Zatim, dodala je kako je zahvaljujući jednoj njenoj prijateljici koja inače i radi dekoracije, sve bilo i lepše nego što je ona zamišljala da će biti.

-Ispalo je više nego prelepo. Sve je bilo u ljubičastoj boji lavande, to je moja omiljena boja – istakla je pevačica u jednoj emisiji.

BONUS VIDEO: Proslava punoletstva Pejovićeve ćerke

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić