Kaću Živković huligan napao na sred ulice, spasao je kolega: „Da me je oteo zažalio bi“

kaca zivkovic

Tokom snimanja spota pevačicu Katarinu Živković je u tri ujutru napao nepoznati muškarac, a sad su do javnosti dospele sve informacije.

Kako Grand saznaje, u pomoć je pritekao kolega Emrah Emšo koji se srećom zadesio na ulici u trenutku napada, budući da su se vraćali sa snimanja spota za duetsku pesmu.

-Zaštitio sam je, tj bio sam tu da je zaštitim na ulici od nekog huligana koji je bio pod dejstvom nečega i koji joj je prišao i krenuo da je zgrabi, to je bilo na sred ulice u tri ujutru-ispričao je Emrah u emisiji „Grand parada“, a voditelj Tihomir Tepić se nadovezao:

-Samo fali da nam neko zgrabi našu Katarinu, pa to bi bio skandal širokih razmera!

-Zato sam ja tu – odgovorio je Emšo, dok je Katarina na sve to gledala kao na smešnu anegdotu.

-Da me je zgrabio i oteo mislim da bi zažalio, vratio bi me (smeh) – istakla je Kaća sa osmehom.

katarina i emrah

Podsetimo, Emrah i Katarina snimili su duet pod nazivom „Volim te i previše“, a pevač je nedavno za Grand otkrio zašto je odabrao baš nju za ovu pesmu.

– Dugo sam razmišljao sa kim bih moga da snimim ovaj duet, jer pesma zahteva lepu i atraktivnu pevačicu i jednostavno, ovo je pesma u koju verujemo oboje. Kada je čula odmah je prihvatila saradnju, a spojio nas je naš zajednički menadžer. Siguran sam da će pesma biti slušana, jer je ovo nešto novo i drugačije. Od srca sam je napisao, a ima i nekih autobiografskih delova – otkrio je nedavno pevač.

NE PROPUSTITE I

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić