Login/Registracija

Ne prestaje da ŠOKIRA: Darko Filipović u zagrljaju opasne mačke (FOTO)

Pevač Darko Filipović kao i njegove mnogobrojne kolege sa estrade nakon praznika odlučio je da otputuje na egzotičnu destinaciju na kojoj uživa za sve pare, a svoja zanimljiva iskustva sa Tajlanda svakodnevno deli sa pratiocima na svoj Instagram profilu.

Ovog puta Darko je zabezeknuo svoje fanove jer je na svom Instagram profilu objavio priču gde se vidi kako pevač mazi opasnog predatora. U pitanju je tigar.

I dok bi se većina na smrt preplašila u ovoj situaciji, Darko je pozirao nasmejan i delovao kao da uživa, a kasnije je još nekoliko fotografija sa ovom životinjom objavio na pomenutoj mreži.

Ovo nije jedini pevačev potez kojim je uspeo da iznenadi pratioce na društvenim mrežama. Svoje obožavaoce nedavno je šokirao snimkom na kome se vidi da jede škorpiju.

– Prvi put u životu ću da probam pravu škorpiju – najavio je pevač nakon čega je zagrizao zglavkara na štapiću kojeg je prethodno umočio u sos.

I dok su pojedini ocenili njegov potez kao hrabar, većina mu je poručila da im se od njegovog klipa okrenuo želudac, a kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu iznad.

Foto: Instagram/ Printscreen,
Autor: I.Grk