PROCURELA PESMA iz serije „Ubice mog oca 6″na društvenim mrežama, Aleksandra Mladenović peva Vuku Kostiću NA UVCE (VIDEO)

aleksandra mladenovic 4 e1672508714637

Pesma iz šestog dela TV serije „Ubice mog oca“ procurela je na društvenim mrežama, a Aleksandra Mladenović koja izvodi ovu pesmu u seriji moli fanove da se strpe još malo, dok se numera zvanično ne pojavi.

-Dragi moji, vidim da ste svi nestrpljivi. Veliki broj poruka mi je stigao da je porcurela pesma, nažalost. Uskoro izlzi, budite strpljivi. Hvala na razumevanju – poručila je Aleksandra.

Screenshot 20230121 182351 1

Pevačica je snimila naslovnu numeru za ovaj serijal čiji se nastavak očekuje uskoro, a ono što je bilo iznenađenje i za nju jeste da se našla tik uz glavnog glumca Vuka Kostića.

– U prvom trenutku sam imala tremu, jer prvi put snimam pesmu za jednu tako popularnu seriju. Pre mene to su uradile moje kolege, zvezde u ovom poslu, tako da sam i ja morala da budem na visini zadatka. Vuk je veoma doprineo da se opustim. Krenuli smo da snimamo i nekako je sve počelo da teče onako kako treba. Uživala sam u ovom iskustvu i što sam imala priliku da radim sa takvim profesionalcima – rekla je Aleksandra, dodavši da je upravo zbog toga bilo lako sarađivati sa Vukom – jer je profesionalac.

ALEKSANDRA MLADENOVIC ASMM SNIMANJE 25102022 FOTO MUNJA 20

– Sada sam ga prvi put upoznala i sasvim dovoljno za prvi put – našalila se pevačica, koja u spotu razmenjuje nežnosti s njim.

Inače, tekst i muziku za naslovnu pesmu radila je Aleksandra Kovač, dok aranžman potpisuje Aleksandar Sofronijević.

Foto: Z.K.Munja/Instagram/Printscreen,
Autor: A.Dačić