Login/Registracija

PROCURELA PESMA iz serije „Ubice mog oca 6″na društvenim mrežama, Aleksandra Mladenović peva Vuku Kostiću NA UVCE (VIDEO)

Pesma iz šestog dela TV serije „Ubice mog oca“ procurela je na društvenim mrežama, a Aleksandra Mladenović koja izvodi ovu pesmu u seriji moli fanove da se strpe još malo, dok se numera zvanično ne pojavi.

-Dragi moji, vidim da ste svi nestrpljivi. Veliki broj poruka mi je stigao da je porcurela pesma, nažalost. Uskoro izlzi, budite strpljivi. Hvala na razumevanju – poručila je Aleksandra.

Pevačica je snimila naslovnu numeru za ovaj serijal čiji se nastavak očekuje uskoro, a ono što je bilo iznenađenje i za nju jeste da se našla tik uz glavnog glumca Vuka Kostića.

– U prvom trenutku sam imala tremu, jer prvi put snimam pesmu za jednu tako popularnu seriju. Pre mene to su uradile moje kolege, zvezde u ovom poslu, tako da sam i ja morala da budem na visini zadatka. Vuk je veoma doprineo da se opustim. Krenuli smo da snimamo i nekako je sve počelo da teče onako kako treba. Uživala sam u ovom iskustvu i što sam imala priliku da radim sa takvim profesionalcima – rekla je Aleksandra, dodavši da je upravo zbog toga bilo lako sarađivati sa Vukom – jer je profesionalac.

– Sada sam ga prvi put upoznala i sasvim dovoljno za prvi put – našalila se pevačica, koja u spotu razmenjuje nežnosti s njim.

Inače, tekst i muziku za naslovnu pesmu radila je Aleksandra Kovač, dok aranžman potpisuje Aleksandar Sofronijević.

Foto: Z.K.Munja/Instagram/Printscreen,
Autor: A.Dačić