Jovanka Redžepović u suzama:“Hoću da kupim kuću pored Granda da budem blizu Saše Popovića“ (VIDEO)

da2f59a6e4ef79764d4223ceacee8df67367ff2b

Jovankino pojavljivanje u „Grand šampionima“ prepričava se i dan danas kao i imitacije Milice Todorović koje su nasmejale mnoge.

Jovanka Redžepović pojavila se na audiciji za „Zvezde Granda“ 2003. godine. Ona je tada svojim specifičnim izgledom i govorom privukla simpatije čitave nacije.

Jovanka je nakon toga nestala, ali je gotovo deceniju kasnije ponovo učestvovala u jednoj emisiji u potpuno drugačijem izdanju, a sada je stala pered naše kamere i otkrila šta se sve promenilo u njenom životu nakon pojavljivanja u Grand produkciji, kao i to gde se „krila“ sve ove godine.

Plašila sam se zbog koronavirusa, nisam dugo izašla nigde ako mi verujete. Preko Fejsbuka sam obavestila moj narod gde se nalazim i rekla sam da ću da dođem kad koronavirus prođe – objasnila nam je Jovanka.

123 1

Pitali smo Jovanku da li zna da se njen nastup i dalje prepričava i da li je svesna da je veoma popularna na društvenim mrežama?

Jeste, mnogo sam popularna i hvala ljudima što imam toliko fanova. Evo, ovaj duet što smo snimili Saša i ja ima veliku podršku. Nek je Saša Popović živ i zdrav. Nek mu je srećna Nova godina i mojoj deci, naravno – rekla nam je Redžepovićka i otkrila da je snimila pesmu od koje očekuje da postane pravi hit.

Mi smo napravili jedan hit. Pola je od Šabana, a pola od Zdravka Čolića. Tako je odlučila Grand produkcija, naš direktor Saša Popović i moja Snežana Đurišić, pa neka tako i bude. Kada sam ovde pevala pre dve, tri godine bila sam mnogo bolesna, posle je došla koron i više se nisam pojavljivala – objasnila je harizmatična gospođa.

sampioni

Iako smo Jovanku upoznali kao Nišlijku, otkrila nam je da se u međuvremenu preselila u Beograd.

Živim ovde, u Beogradu. Pevala sam u Podgorici, kupila sam i zlatni lančič. Napravila sam „lovu“. Plaćam deci stan, oni su isto u Beogradu. Kad skupim malo novca kupiću gotovu kuću, ovde pored Granda da budem blizu Saše Popovića. Ma može i pored Beograda da bude kuća, samo da ne budem toliko daleko– izjavila je Jovanka.

maramica

Grandova šampionka otkrila nam je da li je ljudi još uvek prepoznaju na ulici.

Kako ne, slikaju se sa mnom. I milicija se slika sa mnom. Traže mi CD. Ja im onda obećam da ću da im donesem, šta da im drugo kažem? Evo, imam snimak, imam novu pesmu. „Kosa plava“ se zove moja pesma. Videćete šta je prava pesma, lepota Božija – rekla je ona.

jovanka redzepovic 1

Jovanka nas je prilično iznenadila nakon što nam je otkrila da priželjkuje da bude u član žirija u emisiji „Zvezde Granda“ ili „Nikad nije kasno“.

Hoću da budem u žiriju jer znam ko kako peva. Znam sve, šta je dobro, a šta ne valja. Samo da im kažem: „Ti si dobar, a ti ne valjaš, ajde briši“.

Na jedno pitanje Jovanka se rasplakala, a o čemu se radi i šta nam je sve otkrila u intervjuu možete poslušati u VIDEU ISPOD.

Foto: Youtube/Printscreen,
Autor: I.Grk