Jovana Jeremić u zagrljaju milionera, objavila privatnu fotografiju: „Lavovska energija“ (FOTO)

JOVANA JEREMIC

Voditeljka Jovana Jeremić objavila je na društvenoj mreži Instagram fotografiju sa svojim 14 godina starijim dečkom.

Reč je o biznismenu Draganu Stankoviću koji je vlasnik lanca poznatih pekara, a rodom je iz Grocke, tačnije iz Begaljice gde je pre dve decenije započeo svoj unosan biznis.

jovana jeremic


Dragan je sa suprugom osnovao firmu i posao počeo 2002. godine i to baš na rođendan mlađeg sina Mihajla – 14. aprila. Tada je ispečen prvi hleb i tako je nastala mala porodična firma koja je krenula sa desetak zaposlenih.
O njemu javnost tek saznaje informacije, a Jovana sve češće deli njihove zajedničke trenutke.

Jovana Jeremić u zagrljaju milionera

Tako je sada objavila fotografiju koja je izazvala haos na mrežama, a nastala je na venčanju Stankovićevog sina. Jovana je opisala ovim rečima:

-Najjača slika svih vremena. Lavovska energija – poručila je voditeljka uz sliku na kojoj vatreno pleše sa svojim novim dečkom.
Popularna voditeljka, nedavno je javnosti otkrila detalje svoje veze sa bogatim biznismenom, Draganom Stankovićem. Ona je iznela kako su se upoznali i kako je započela njihova ljubavna priča. Jovana je istakla da se oseća podržano od strane svog partnera i da je on spreman da je finansijski obezbedi.

BONUS VIDEO: Saša Popović otkrio da li Marija Šerifović napušta „Zvezde Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Instagram,
Autor: A.Dačić