Login/Registracija

JESU ILI NISU? Petar Strugar o ljubavi sa koleginicom Kalinom Kovačević

Glumac Petar Strugar (34), koji se nedavno rastao od nevenčane supruge Olje, je navodno već četiri meseca u vezi sa koleginicom Kalinom Kovačević (38).

Glumac je, kako piše nedavno ostavio nevenčanu suprugu Olju, jer se zaljubio u koleginicu, sa kojom je mesecima u tajnoj ljubavnoj vezi.

Kalina i Petar su se sasvim slučajno nekoliko puta našli na istim mestima otkako se ona razvela, a ubrzo su započeli i rad na predstavama „Godine vrana“ i „Rat i mir“, gde su se još više zbližili. U početku su se čuli drugarski, ali su ubrzo shvatili da među njima ima nečeg više od prijateljstva. Pokušali su da ignorišu emocije, jer je Petar tada bio sa Oljom, ali nisu uspeli. Toliko su se zaljubili jedno u drugo da je Strugar u jednom momentu bio i sa njom i sa suprugom u isto vreme. Kada je shvatio da više ne može da bude na dve strane, odlučio je da ostavi ženu – tvrdi izvor blizak glumcu.

Zbog ovakvih navoda, Petar se oglasio putem društvenih mreža, da demantuje priče da je u vezi sa koleginicom Kalinom.

Posle ove objavi istom porukom se oglasila i Kalina Kovačević.

Iako su oboje demantovali natpise u novinama, ali kako narodna izreka kaže „Gde ima dima ima i vatre“. Ostaje nam da vidimo da li su stvarno samo prijetelji ili ima nečeg više u tom druženju.

Foto: Instagram,
Autor: B.Stuparušić