Jelena Kostov na ivici suza u emisiji: „Emotivnija sam nego ikada, vraćale su mi se uspomene“ VIDEO

jelena kostov

Pevačica Jelena Kostov umalo se rasplakala u emisiji „A sad malo mi“ kod Vesne Milanović i Dragane Katić kada su je usred snimanja savladale emocije.

Nakon pauze koju je napravila zbog roditeljstva, nedavno se vratila na scenu, a sada je priznala da je za dolazak na Grand vežu samo najlepše uspomene.

jelena kostov

Moram da kažem da sam danas emotivnija neko ikada, vas dve mnogo volim, ali dok sam se spremala za emisiju vraćale su mi se uspomene dok sam bila u takmičenju. Vi ste bile deo svega toga i evo posle toliko godina ja na ovoj sceni pevam svoje pesme, imam svoj mini koncert, baš sam emotivna – rekla je ona i dodala:

-Pažljivo sam birala pesme, ima puno emisija danas u kojima ima puno pevača, nisam želela da se ponavljamo. Stvarno je bilo teško izabrati, ali momci savršeno sviraju.

jelena kostov

Jelena je nedavno za Grand govorila o povratku na scenu i priznala koliko joj je bilo teško da se vrati muzici nakon pauze.

-Kada imate ludački tempo koji traje godinama, da ne kažem da je bilo situacija kada sam radila bukvalno od ponedeljka do nedelje svakoga dana, i onda vam se dese najlepše situacije u životu kada dobijete decu. I onda shvatiš poentu života da kada ti Bog da taj blagoslov da se ostvariš kao roditelj, stvarno treba uživati u svakom momentu, a ja to i radim. Kad god mogu provodim vreme na planini ili ovde sa decom – priznala je Jelena i dodala da ne oseća nikakav strah zbog toga što nije često zastupljena u medijima:

-Nemam strah jer mi koji pevamo tu vrstu muzike, šta god da dođe ili se plasira, uvek se vraćamo na onu klasiku koju ja pevam. Neko sam ko radi i klubove i privatne zabave i mislim da nikada neću imati takvu vrstu problema. To vidim i sad po količini posla koju imam i nastupima koji su mi zakazani i stvarno mislim da niko ko ima kvaliteta ne treba da se plaši.

BONUS VIDEO – Jelena Kostov intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Gostovanje Jelene Kostov u emisiji „A sad malo mi“ pogledajte u videu ispod.

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović/Grand,
Autor: A. Milinković