Login/Registracija

„Od svega sam se distancirala“, Jelena Kostov nakon povratka na scenu otkrila da li se kaje: „Nisam želela da žurim“

Jelena Kostov nakon povratka na scenu
Jelena Kostov nakon povratka na scenu

Jelena Kostov nakon povratka na scenu otkrila koliko joj je prijala pauza i da li se uželela nastupa.

Iako se mnoge pevačice nakon porođaja vrate na estradu u najkraćem roku, Jelena je želela da svoje vreme posveti porodici.

26527fb8aee83383d776fcfc8cf39c453d855ed3
Jelena Kostov nakon povratka na scenu

Jelena Kostov nakon povratka na scenu

Želela sam svo vreme sveta da posvetim porodici i bebi. Nisam želela da žurim jer ništa mi neće pobeći. Ne mogu da kažem da mi je nedostajalo, ali vreme je da se vratim posle skoro tri godine– kaže Jelena koja nije brinula da li će zaostajati za kolegama.

Kada sam ostala u blagoslovenom stanju, od svega sam se distancirala, kod mene u kući se pogotovo sada ne pali televizor. Mnogo mi je drago što su se stare pesme vratile na velika vrata i kaveri što su aktuelni. Baš je prava sreća da se nešto sada snimi i postane pravi hit– ispričala je u emisiji „Grand parada“.

JELENA KOSTOV ZGS SNIMANJE 17052023 FOTO MUNJA 19 ok 1

Uprkos pauzi, pevačica se vratila naastupima na velika vrata i nastavila tamo gde je stala.

Jako lep osećaj. Ja sam velik radnik, nikada nisam zabušavala, ne čačkam telefon, ne pitam kada će kraj, nikada ne ostavljam kolegu sam da peva i zato vole da rade sa mnom, a sad posle pauze sam tek puna elana za rad– rekla je pevačica.

BONUS VIDEO- Jelena Kostov promenila život iz korena:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić