POLIGLOTE: Bekuta peva Barbaru Strejsend, Viki Vitni Hjuston, a tek da čujete kako ostali pevači kidaju na stranom, neki su za plakanje (VIDEO)

ipiccy image 1 17

Svi znamo kako naši pevači pevaju hitove na srpskom jeziku, a da li znate kako zvuče na stranom?

E, pa mi ćemo da vas podsetimo i to u urnebesnoj kompilaciji i nismo baš sigurni da li ćete pojedine da razumete.

Na ovoj listi poliiglota našla se Lepa Brena koja je svojevremeno svoj hit „Hajde da se volimo“ snimila i na engleskom, zatim Ana Bekuta koja je u jednoj od emisija, a na veliko iznenađenje mnogih zapevala pesmu „Women in love“ Barbre Strejsend.

ana bekuta

Sigurno dugo niste čuli kako Viki Miljković peva pesmu „I will always love you“ Vitni Hjuston, niti Milicu Pavlović kako izvodi čuveni evrovizijski hit „My number one“.

Milica Todorović svojevremeno je skinula Šakiru, što je pokupila lavinu simpatija publike kako zbog glasa, tako i zbog maestralnih pokretam I Jelena Karleuša pevala je čuveni hit „Dont speak“ koji je zbog njenog izgovora engleskog, nakon mnogo godina postao viralan na društvenim mrežama.

karleusa

Ova lista svakako ne bi mogla da prođe bez čuvene francuske pesme „Avon si proždrnula“ Indire Radić, niti poliglote Dragana Kojića Kebe koji je pevao ni više, ni manje nego na kineskom jeziku.

A tu je i Maja Nikolić koja je zbog pevanja na engleskom na kraju bila titlovana na Jutjubu.

Ukoliko vam fali malo smeha i razonode, pogledajte i poslušajte kako naši pevači pevaju na stranom jeziku. Neki će vas oduševiti, a neki nasmejati do suza.

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić