Login/Registracija

Takmičar ima tetovaže koje nose MOĆNU PORUKU: „Hteo sam da budem dobar tata, ne kajem se“ (VIDEO)

Branislav Banda sa Bežanijske Kose sigurno je najraspevaniji poštar u našoj prestonici, a u prilog tome svedoči i njegovo pojavljivanje u šouu „Nikad nije kasno“, gde je nakon nekoliko decenija stagniranja u muzici, pokazao maestralne vokalne sposobnosti.

Iako se od malena bavi muzikom, od iste nakon ženidbe i odustao, danas tvrdi da se ne kaje.

-Lakše je baviti se muzikom definitivno, ali sam odbrao da budem poštar. Volim taj posao da radim, da sam u svakodnevnoj komunikaciji sa ljudima. Volim slobodu koju ovaj posao pruža kad sam na terenu. Pevanje je lakše, biti poštar je fizički napornije – uporedio je takmičar ova dva zanimanja, a na pitanje zašto je čekao do skoro pete decenije da se pojavi u nekoj emisiji, odgovorio je:

-Iskreno, ovde sam se pojavio još u prošloj sezoni, kada sam bio u gost podrške mojoj sestri koja se takmičila. Pošto živim i radim na Bežaniji, čuli su me ljudi iz Granda, Žika mi je komšija i rekao mi je da se prijavim, da probam. Rekao mi je „Ako valjaš – valjaš, ako ne, nećemo da te zovemo“. Žika je kriv za sve.

Na pitanje da li se kaje što ranije nije pokušao da se probije na estradi, odgovara negativno, tvrdeći da se ni zbog čega u životu ne kaje.

-Ja sam hteo da budem dobar tata, da odgajam dobru i stabilnu decu. Hteo sam da budem uz njih, jer kad si pevač nikad nisi kući, a ja sam hteo da uspavljujem svoje ćerke i ne kajem se zbog toga – istakao je Branislav, pa se dotakao muzike koju danas preferira.

-Ja sam više roker, u fazonu sam tetovaža i slično, nisam narodni pevač. Imam sluha, volim svaku razliku koja prija uhu i ne pravim razliku između narodne i zabavne pesme – rekao je Banda, pa se dotakao i tetovaža koje je posvetio ćerkama. A koju moćnu poruku nosi njegova tetovaža na ruci, a zašto jednu krije, saznajte u videu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić/I.Grk