Login/Registracija

Jelena Gerbec odvela majku na nastup, ona ostala u šoku: „Nije tebi lako dete“

Svi dobro znamo da posao muzičara i pevača nije lak. Osim što izuskuje česta putovanja i odsustvo od kuće, ovaj posao nosi i još dodatnih obaveza.

Porodice pripadnika naše estradne scene su se navikle na ovakav tempo života svojih ukućana, ali je pevačica Jelena Gerbec majku povela na jedan nastup kako bi joj pokazala šta sve to ovaj posao još nosi.

Naime, ona je u emisiji „A sad malo mi “ otkrila kako je njena mama reagovala kada je sa njom otišla na jedan od nastupa.

-Ja sam baš moju mamu vodila sada za Božić na moj nastup u Ljuboviji, rekla mi je dete moje, pa tebi nije lako. Eto mama rođena koja zna sve, a neko drugi ne može da poveruje – rekla je ona.

Pevačica ističe da joj ni dugarice često ne veruju kada priča o poslu i napornom tempu. Svi negde vide glamur i sjaj, a ne znaju da iza toga stoji veliki rad i puno odricanja.

-Isto kada pričam sa drugaricama, one misle da im ja to samo eto tako pričam, nekada mi ni one ne veruju – zaključila je Jelena.

Podsetimo, Jelena je pre nekoliko meseci ispričala za Grand u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom i da li i on učestvuje u podizanju dece, a priznala je da joj je majka velika podrška i da joj baš ona čuva decu dok je na nastupima.

-Ja nisam sama, Vlada je zaista super otac i učestvuje potpuno u našem životu. Ranije smo isto živeli ovako, moja mama je uglavnom čuvala decu dok radimo. Trudi se zaista, nekad su deca kod njega par dana, nekad celu nedelju kad ja radim. Mnogo bolje mi sada funkcionišemo, nismo imali takav odnos da smo se svađali. Nažalost, nismo se našli, nismo legli, pokušali smo drugi put i ja sam se nadala zbog deteta. Što kaže Selma, samo sarma valja podgrejana, tako da eto, neka su ćerke žive i zdrave, a mi smo uvek tu za njih, jer smo roditelji na prvom mestu – zaključila je Jelena.

U videu pogledajte šta je još Jelena nedavno rekla za naš portal.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković