Ćerka Jane Todorović postavila roditeljima uslov: „Neću slaviti rođendan ako…“ (VIDEO)

Kristina Todorović, ćerka folk pevačice Jane Todorović u poslednjih nekoliko godina sve je aktivnija kako na društvenim mrežama, tako i u medijima.

Ona je nedavno otvorila nalog na društvenoj mreži Tik-Tok, a tamo je prati preko sto hiljada ljudi. Ovu mrežu koristi da podeli neke momente iz privatnog života, ali i da komunicira sa svojim pratiocima.

jana cerka

Pre nekoliko dana objavila je jedan video koji je izazvao lavinu reakcija kod njene publike. Naime, Kristina se snimala dok je slušala pesmu Šemse Suljaković „Da su suze biseri“, a onda je priznala da ima jednu posebnu želju.

-Neću slaviti 18. rođendan ako mi Šemsa Suljaković ne bude pevala – napisala je Janina nasledica i ovim izazvala oduševljenje publike.

Odmah su se nizali komentari, a svi su saglasni da je Kristina od majke osim lepote, nasledila i dobar ukus za muziku.

-„Tačno, Šemsa je kaljica“, „Tako mlada, a sve znaš“, „Svaka čast“, „Naučila od majke“, „Bravo“, „Ti si kraljica“ – samo su neki od komentara ispod ove objave.

369491084 788150369981695 7238543452866049856 n

Podsetimo, Jana je nedavno u izjavi za Grand otkrila da se u njenoj porodici priprema veselje, a to je upravo 18. rođendan njene naslednice.

-Uskoro će moja ćerka proslaviti 18. rođendan, tada smo planirali veliko slavlje i okupiću sve kolege i prijatelje da zajedno proslavimo- rekla je Jana nedavno.

BONUS VIDEO: Svi detalji svadbe Darka i Katarine Lazić:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković