Login/Registracija

„Jedino njemu verujem“, Šerif Konjević iskreno o „Zvezdama Granda“

Godinama unazad „Zvezde Granda“ su najpopularnije muzičko takmičenje koje je iznedrilo najveće zvezde estradne scene.

Iz vikenda u vikend prati se širom regiona, a gotovo da nema javne ličnosti koje ne uživaju u popularnom šouu i izvođenju mladih talenata.

Jedan od njih je i Šerif Konjević koji je svojevremeno za Grand otkrio šta misli o samom takmičenju, ali i objasnio da li se zvezda rađa ili ipak postaje.

-Kad Saša Popović hoće, onda se zvezda postaje. Jedino njemu verujem! Kad on hoće od nekog da napravi zvezdu i da mu da pečat, on to i uradi. Mnogi su tako uspeli, a oni koji to nisu ispoštovali vratiće im se- istakao je Šerif jednom prilikom.

S obzirom da je uzor mnogim mladim nadama Konjević je imao i savet zlata vredan za sve one koji žele da karijeru grade na kvalitetu.

-Važno je ulagati u sebe. Šta ja mogu da posavetujem mlade pevače kad sam i ja imao tremu na Grandovoj sceni? Jednostavno to je jače od njih. Voleo bih da žiri bude malo blaži  i da oni nekad izađu da otpevaju nešto- priznaje Šerif.

Podsetimo, Šerif je pre samo nekoliko dana eksluzivno za Grand pohvalio prošlogodišnjeg finalistu „Zvezda Granda“ Velida Handžića, kome mnogi predviuđaju uspešnu karijeru.

– Ja sam od Darka Lazića, pa sve ostale kolege pratio koji su pevali moje i Šabanove pesme koje su zahtevne pesme. To su ljudi koji pokažu neku svoju interpretaciju, Handžić je dobar momak i strašan je vokal i nadam se da će uspeti- istakao je pevač.

BONUS VIDEO

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović