Ko su elitne prostituke sa javne scene? Elektra Elite iznela detalje koji će mnoge šokirati

elektra elite o prostituciji

Tema elitne prostitucije postala je jedna od glavnih u javnosti, a taj pojam rešila je da odgonetne Elektra Elite koja je nedavno u javnosti otvoreno govorila o svom poslu u Švajcarskoj.

Poznata javnosti da nema dlake na jeziku otvoreno je priznala da se bavi prostitucijom što je mnoge šokiralo. Ipak, kako i sama tvrdi mnoge dame sa javne scene bave se istim poslom, ali za razliku od nje biraju da o tome ne govore.

-Devojke koje se bave ovim poslom u Srbiji, ima ih puno, neke su udate, neke su majke, a neke ne žele da to ikada sazna njihova familija. Bave se skriveno. One nikada neće da izađu na videlo, ali će od velike pomoći biti za sve devojke ako se legalizuje prostitucija. Legalizaciju je teško ovde sprovesti jer tu su zakoni, crkva. Ipak, postoje neke druge stvari koje mogu da se naprave da bi mogle da rade normalno. Najveći problem je što devedeset posto žena rade za nekoga. Balkan trenutno broji 35 000 prostitutki. pa zamislite taj broj, to su dve pune arene, kao jedan grad, a niko nije registrovan i zamislite koliko para država gubi. Paušalni porez će morati da se plaća, kao što ja u Švajcarskoj što plaćam objasnila je Elektra za Grand, a potom se dotakla dobro poznatog pojma „elitne prostitucije“.

jfnfc

-Elitna prostitucija ne postoji nigde u svetu, postoji samo prostitucija, to su seksualne radnice. To su samo epiteti da bi nešto zvučalo lepse. Ono što postoji jesu elitni klijenti. Ako je neka devojka bila u kombinaciji sa nekim malo poznatijim, ona to nazove elitna, to nema veze sa vezom. Sve su prostitutke jednake, sad da li jedna radi za 200 dinara, a druga za 5.000 evra, obe su prostitutke, razlika ne postoji, sve su iste– rekla je Elektra.

21653c7b7ca30809f8a53dfe68d8551e3abb05cb

S obzirom da je Elektra na Balkanu i pevačica, potpuno otvoreno je priznala da li je prostitucija uticala na njenu karijeru.

-Ja u Srbiji ne radim prostituciju i neću je raditi dok se ne legalizuje. Ali imam klijente koji dolaže u Švajcarsku baš zbog te pevačice Elektre Elit i pitaju kada su slobodni ternini. Iskreno moram da kažem ja sam do avgusta sledeće godine već bukirana – istakla je za Grand.

BONUS VIDEO

NE PROPUSTITE I

Foto: Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović