Login/Registracija

IZ PROFILA: Dragoslav Šekularac iskreno o ukusu slave i ženama (VIDEO)

Jedan od najvećih fudbalera na ovim prostorima, Dragoslav Šekularac, otvorio je dušu Vesni Milanović u emisiji “Iz profila”.

Untitled

Fudbalski čarobnjak burnog temperamenta, čovek koji je igrao iz zadovoljstva, druga Zvezdina zvezda, veliki šarmer van terena, neponovljiv Dragoslav Šekularac ispričao je svoju životnu priču. Legenda jugoslovenskog i svetskog fudbala otkrio je nepoznate detalje iz svog života. On je u emisiji “Iz profila” govorio o svom detinjstvu, trenucima slava, ali i o životu van terena. O fudbalu, kocki, ženama i deci nekadašanja mega zvezda našeg fudbala govorio je vrlo iskreno i dirljivo. Kako mu se divio ceo svet, zašto su se navijači kleli u njega, da li ga je slava promenila i kako je moguće da i u osmoj deceniji živi kao mladić saznaćete u nedelju u emisiji “Iz profila”.

Pogledajte šta vas očekuje u nedelju u 18h na Grand narodnoj televiziji.

Emisija se emituje u nedelju u 18h na Grand narodnoj televiziji, a repriza je ponedeljkom u 10h. Ukoliko propustite da pogledate emisiju na Grand TV, imate priliku da istu u celosti pogledate na Iz profila YouTube kanalu!