DA LI JE PREPOZNAJETE? Poznati muškarac je sekao vene za njom, a sada je razvedena, postala je pevačica i prava LEPOTICA

sINDI

Popularna pevačica otkako se pojavila na našoj javnoj sceni važi za jednu od najzgodnijih i najatraktivnijih dama, a taj epitet nosi i danas.

Na stasu bi mogle da joj pozavide i tinejdžerke, a ona svoje telo u 43. godini pokazuje, te ne čudi što jači pol ne može da joj odoli.

Ona je na društvenim mrežama veoma aktivna, a nedavno je podelila fotografiju iz detinjstva. U pitanju je Ivana Stamenković Sindi, najpoznatija kao članica grupe Models.

Sindi je pozirala sa roditeljima, a mnogi nisu ni naslutili da je devojčica sa slike upravo ona.

Podsetimo, kada je na poslovnom planu sve bilo na zadovoljavajućem nivou, Ivana je poželela da se ostvari u ulozi majke.

Zaljubila se, a potom i suprugu podarila ćerku. Međutim, taj brak je bio izuzetno komplikovan, te su se brzo i razišli.

Sindi 1

Ne pamtim godine najbolje, ne sećam se ni kad sam se udala. Tada sam imala 26 godina, vratila sam se iz inostranstva. Muž je četiri godine bio mlađi, nije imao profesiju, a ni iskustvo. Zabavljali smo se pet godina, a u braku smo bili vrlo kratko. Nisam ja tu nešto birala, samo sam se zaljubila. Brak je trajao jednu godinu, a razvod pet jer smo se sudili za starateljstvo nad detetom – ispričala je nekadašnja članica grupe Models.

Sindi 2

Inače, pored toga što je žarila i palila u grupi, šuškalo se da su zbog Sindi muškarci sekli vene. Uroš Ćertić pre pet godina navodno je pokušao da se ubije nakon što ga je Sindi isterala iz stana. Bivša modelsica s kojom je neko vreme bio u vezi navodno nije više mogla da trpi njegove ispade, probleme s narkoticima i alkoholom, koje je konstantno imao, prenosi Kurir.

Foto: Instagram,
Autor: B.Stuparušić